Beauty Fantasys

En nog een WordPress site

Hoe stijl je handtassen met outfits

2 min read

Een handtas of een tas is een zeer essentieel onderdeel van de dagelijkse outfits. Een handtas kan worden gebruikt om gewoon een snelle make-over te geven aan je outfit en draagt ook de essentiële behoeften. Een handtas moet tegemoet komen aan je behoeften en ten minste passen in de meeste van de essentiële behoeften. Er zijn verschillende opties om uit te kiezen en elke handtas heeft zijn eigen soort outfits waar je de tas mee koppelt. Een handtas is een noodzaak en een goede kwaliteit, zelfs als je het keer op keer gebruikt.

De duurste handtas op de planeet is de Mouaward 1001 Nights Diamond Purse die bestaat uit verschillende soorten diamanten en 18 karaats puur goud. Verschillende gelegenheden vereisen verschillende stijl van handtassen. Kies een stijl die je waarschijnlijk te vaak of dagelijks draagt en probeer een dure in die stijl te kopen. Al het metaal of het leer en gespen zijn echt belangrijk en dat is wat precies wat een goedkope tas onderscheidt van een luxe tas. Vandaar dat je bij het kopen van een tas goed moet opletten op de details.

Shopper

Een shopper is een van de meest populaire handtas stijlen die iedereen zou moeten bezitten. De stijl kan worden omschreven als de tas die veel ruimte zal hebben om al je spullen in te dumpen. Het luxemerk Hermes heeft een birkin tas gemaakt die hun eigen versie is van een shopper en het kost letterlijk een bom om ze te betalen.

Clutches & avondtassen

Als je op zoek bent naar iets compacts om gewoon wat geld en een lippenstift voor de nacht mee te nemen dan kan je altijd gaan voor een clutch. Als je uitgaat met een uitgebreide jurk is het beter om je handtas een beetje dichtbij te houden, omdat je niet wilt dat de aandacht gevestigd is op je tas. Zorg ervoor dat de bandjes van je tas van goede kwaliteit zijn en dat alle metalen roem intact is zonder verkleuring. Dit is een eenmalige investering en je zult het zeker dragen voor speciale gelegenheden in de loutere toekomst.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *